Woonbegeleider (LVB doelgroep)

Vacaturenummer: 
T347670
Functiegebied: 
Begeleiding
Verzorging
Werklocatie adres: 
Gerrie Knetemanlaan
1061 MC  Amsterdam

De baan
Wij zijn op zoek naar een Woonbegeleider met ervaring in de verstandelijke gehandicaptenzorg.

In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het ondersteuningsplan van de cliënt uit. Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en levert een bijdrage aan het totstandkomen van de ondersteuningsplannen. Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de ondersteuningsplannen. Je bent tevens werkbegeleider voor leerlingen.

Het betreft een baan voor 32 uur per week. Je werkt in onregelmatige diensten; dag-, slaap- en weekenddiensten.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma, bij voorkeur SPW of MMZ op niveau 4. Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen. Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur met de LVB doelgroep. 

Je staat stevig met beide benen op de grond staan en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; kunt omgaan met agressie; consequent en toch ook flexibel zijn. Verder kun je zelfstandig werken.

De werkplek
De locatie bevindt zich in Osdorp, midden in de woonwijk. Je gaat werken met enthousiaste collega's die een groot hart hebben voor de LVB-doelgroep. Het team bestaat uit vier woonbegeleiders en twee persoonlijk begeleiders.

De locatie heet Overleg, vanuit Overleg krijgen 17 cliënten 24-uurs begeleiding bij het individueel wonen. Momenteel bestaat het merendeel van de bewoners uit jonge mannen die een licht verstandelijke beperking hebben. Tien wonen zelfstandig in het moederhuis, de andere cliënten wonen gestippeld in de wijk.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Maartje Driessen, teammanager, 06-55428931.

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.