Woonbegeleider

Vacaturenummer: 
T327650
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Klinkerweg
1033 PK  Amsterdam

De baan
Wij zijn voor verschillende woongroepen voor mensen met een gemiddeld matig verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag op zoek naar woonbegeleiders.
In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het persoonlijk plan van de cliënt uit.

Je begeleidt de cliënten op de verschillende aspecten van het leven zoals het hebben van een gestructureerd en zinvolle dag invulling, het maken en onderhouden van sociale contacten, het begeleiden van cliënten van en naar dagbesteding, begeleiden van huishoudelijke activiteiten, begeleiden van sociale interactie en waar nodig ondersteun je bij de dagelijkse persoonlijke verzorging van de cliënt.
Bij al deze aspecten staan ontwikkeling en groei centraal.

Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en levert een bijdrage aan het tot stand komen van het persoonlijk plan. Je hebt binnen het team een signalerende functie op gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de cliëntplannen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires kan ook tot de taken behoren.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van minimaal een relevant MBO diploma, bij voorkeur SPW of MMZ op niveau 4 of SPH. Je bent in staat methodisch te werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van je cliënten onderbouwen. Je hebt kennis, affiniteit en werkervaring met de doelgroep en MVB en psychiatrische problematiek.

Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren en reflecteren op eigen handelen. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s.
Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt, kunt omgaan met agressie, in spannende situaties weet jij de rust te bewaken en heb je het vermogen om overstijgend te blijven kijken en handelen. In de bejegening aan cliënten ben je consequent en toch ook flexibel. Verder kun je zelfstandig werken en bezit je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

De werkplek
Wij zijn voor verschillende woongroepen opzoek naar woonbegeleiders. Wij hebben groepswoningen voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen met een matig verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en scholingsmogelijkheden.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar Chantal van der Heijden op mailadres: cvanderheijden@cordaan.nl of Lotte Lammers op mailadres llammers@cordaan.nl

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.