Verzorgende IG, voor vaste flexpool Nieuw Vredenburgh

Vacaturenummer: 
T82463
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Postjesweg
1057 DZ  Amsterdam

De baan
Wij willen de ouderen nu en in de toekomst perspectief bieden op warme en goede zorg. Onze visie is zorg bieden aan cliënten waarbij de autonomie en de regie van de cliënt leidend is. Deze zorg wordt geboden door professionele medewerkers vanuit een vraag-servicegerichte benadering.

Als verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Je verzorgt , begeleid en ondersteunt de cliënten met de dagelijkse levensbehoeften(ADL).

Verder zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je stimuleert, motiveert en zorgt voor een prettige dagbesteding voor de cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze in het cliënt elektronisch dossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie.


Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of je beschikt over een gelijkwaardige opleiding. Je hebt een vraag-servicegerichte benadering met goede sociale vaardigheden. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken, waarbij je binnen de kaders van je functie beslissingen en verantwoordelijkheden neemt.

Je bent vaardig met de computer en met het werken met het cliënt dossier. Tot slot ben je flexibel inzetbaar voor alle diensten inclusief nacht en weekenden.

Je hebt begrip, respect, tactvol, hulpvaardig en bent stressbestendig. Je hebt een positieve houding zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen, waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij het dagelijks uitvoeren van je werkzaamheden; ook kun je grenzen stellen.


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een boeiende en plezierige werksfeer waar samenwerking en collegialiteit veel waarde aan gehecht wordt. Aanstelling voor een half jaar met uitzicht op verlenging. Je krijgt een contract van minimaal 16 uur per week. Je komt in dienst van Nieuw Vredenburgh. Salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Informatie & solliciteren
Neem dan contact op met Louise Winter, Teammanager, T 06-50429063 of Anne van der Wal, Teammanager, T 06-21153169.

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

· © 2012-2016 Cordaan- * Privacy statement