Verzorgende IG voor NAH/somatische afdeling die gaat voor kwaliteit van zorg

Vacaturenummer: 
T278862
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Nieuw Herlaer
1083 BD  Amsterdam

De baan
Als enthousiaste verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele bewoners. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de bewoners. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de bewoner en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen.

Ben je ambitieus? Er zijn doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van persoonlijk begeleider. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen van Cordaan en stagiaires.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een diploma Verzorgende IG met een duidelijke visie op kwaliteit van zorg
Je bent:
- Computervaardig
- Een doorzetter
- Ambitieus
- Zelfverantwoordelijk

Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling en denkt graag in mogelijkheden zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de bewoners zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. De Buitenhof biedt woningen met zorg, begeleiding of verpleging voor ouderen. Op 'Ons Dorpsplein' op de begane grond zijn activiteiten voor bewoners van De Buitenhof waar ook buurtgenoten, familie en vrienden welkom zijn.

De afdeling is onderverdeeld in 3 etages met 51 bewoners. Één etage daarvan is ingericht voor bewoners met NAH problematiek. Het paramedisch team heeft kwaliteit door samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw toekomstige collega's willen graag bouwen aan een vertrouwde woonomgeving voor de bewoners, op een vraaggestuurde manier zorg leveren en de teamspirit nog beter maken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling van 24-28 uur voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau, FWG 40. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Stephan van Oostvoorn, Teammanager Cluster 3, telefoon 06-21627955 of mail naar svanoostvoorn@cordaan.nl