Verzorgende IG voor Dementiezorgteam - Regio Nieuw West / Oud West Amsterdam bij Cordaan Thuiszorg

Vacaturenummer: 
T176528
Functiegebied: 
Verpleging
Thuiszorg
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar enthousiaste verzorgende IG'ers in ons wijkteam die wijkzorg willen leveren aan mensen met dementie.

Op initiatief van een aantal verpleegkundigen en een casemanager dementie is Cordaan Thuiszorg per 1 maart 2016 in Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer een pilot gestart met een klein en vast team dat gespecialiseerde wijkzorg levert aan mensen met dementie. De specifieke problematiek van cliënt en mantelzorgers in de thuissituatie vraagt om een gerichte benadering met kennis van en ervaring met dementie. Het team bestaat uit Verpleegkundigen 4 en 5 en Verzorgenden IG (niveau 3). Een specialist Ouderengeneeskunde, een fysiotherapeut en een ergotherapeut zijn aan het team verbonden.

Wij zoeken meerdere ervaren en zeer gemotiveerde verzorgende IG (niveau 3) voor 24-32 uur per week, voor weekend-, dag- en avonddiensten. Je hebt een vaste dag per week vrij. We zoeken een collega die zo spoedig mogelijk kan starten.

Wat we bieden: een klein, zeer gemotiveerd en vast team met de ambitie om te groeien! Het team bestaat straks met jou erbij uit 6 medewerkers. Afhankelijk van de ontwikkelingen zal het team kunnen worden uitgebreid.

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma ziekenverzorgende, MGDO-VP of verzorgende IG. Je hebt relevante werkervaring in de Thuiszorg en op het gebied van dementie. Je hebt kennis van de aard, inhoud en omvang van hulpverlening- en verpleegplannen.

De volgende functie eisen zijn op een rij gezet:
• Minimaal twee jaar ervaring met PG-zorg (intra- of extramuraal)
• Zeer zelfstandig kunnen werken
• Sociaal vaardig
• Openstaan voor complexe zorg
• Ervaring met multidisciplinair werken en communiceren
• Inzicht in de sociale wijkkaart
• Bereidheid om regelmatig bijscholingen te volgen
• Bereidheid tot mede-ontwikkeling van een nieuw (soort) team

Je kunt zelfstandig werken en binnen de kaders van je functie beslissingen nemen. Je neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kun je goed in teamverband werken binnen een klein, zelfsturend wijkteam.

Tot slot ben je vaardig met de PC en diverse software programma's, omdat je met een iPad de wijk in zult gaan en gegevens hierop bijhoudt.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor minimaal 24 uur per week, waarbij verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden tot de mogelijkheden behoort. Salaris en inschaling zijn conform CAO en functieniveau in FWG 40.
Uitbreiding van de contracturen behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ellen Schuil, Wijkverpleegkundige, tel. (06) 46620765 of Mirjam van der Meulen, casemanager dementie, tel. (06) 23257904.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.