Verzorgende IG (psychiatrie)

Vacaturenummer: 
T342527
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Loenermark
1025 VR  Amsterdam

De baan
Als Verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht
voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van persoonlijk begeleider. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Ziekenverzorgende of Verzorgende IG (niveau 3). Je hebt ervaring in de psychiatrie en bent tegelijkertijd goed in staat om somatische klachten van de cliënten te verzorgen / te behandelen. Ook ben je vaardig met de computer.

Je bent klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
Verpleeghuis de Die ligt in Amsterdam-Noord. De Die is in ontwikkeling met betrekking tot: gastvrijheid en heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Afdeling Merel in De Die is een afdeling voor cliënten vanaf een leeftijd van 50 jaar met een duale problematiek (psychiatrie en somatiek). Er verblijven momenteel 22 dames en 22 heren op 6 woonunits. Het is een verpleeghuisafdeling met GGZ cliënten die echter door hun somatische problematiek niet in een GGZ locatie kunnen wonen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling
is conform CAO en functieniveau.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerrit Wammes, Teammanager a.i. De Die, afdeling Merel T 06-27744680. Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide
motivatie.

Sluitingsdata: 21 september 2017