Verzorgende IG (24 uur)

Vacaturenummer: 
T337097
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Overige
Werklocatie adres: 
Von zesenstraat
1093 BJ  Amsterdam

De baan
Als Verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de
gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van persoonlijk begeleider. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Ziekenverzorgende of Verzorgende IG (niveau 3). Je bent vaardig met de
computer.

Je bent klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
Aan de Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis de Gooyer. Binnen de Gooyer wonen 52 VV cliënten en 32 VGZ cliënten. De Gooyer heeft een echte buurtfunctie. 's morgens komen buurt bewoners langs voor een kopje koffie en 'middags voor een drankje en een praatje. Dit maakt de Gooyer tot een gezellige en afwisselende plek om te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling
is conform CAO en functieniveau.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met locatiemanager Nanette Quik, T 06-11 62 00 86.
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide
motivatie.