Verzorgende

Vacaturenummer: 
T6189
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Graaf Wichman
1276 KA  Huizen

De baan
Voor onze locatie De Marke – De Meenthoek in Huizen zijn wij voor diverse afdelingen op zoek naar enthousiaste collega's voor de invalpool en die inzetbaar zijn in alle diensten. Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer!

Als verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met jouw collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3. Je bent klantgericht, zelfstandig je werkt graag in teamverband. Stressbestendig, tactvol, hulpvaardig en integer zijn kenmerken die we graag bij je terug zien.

Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar je kan ook grenzen stellen. Je bent enigszins vaardig met de computer en kan je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een flexcontract aan. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO VVT en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thea Bestevaar, T 06-52376038. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.