Verpleegkundige Flexbureau Intramuraal

Vacaturenummer: 
T83324
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
De Ruyterkade
1013 AA  Amsterdam

De baan
Als gediplomeerd verpleegkundige ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen.

Je zult ANW diensten aangeboden krijgen bij verschillende locaties van Cordaan. Tijdens je diensten draag je eindverantwoordelijk voor een of meerdere locaties. Op sommige locaties zul je boventallig werken, op anderen zul je meewerken in de zorg. Indien er geen ANW diensten beschikbaar zijn zullen er verzorgende IG diensten worden aangeboden.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een diploma verpleegkundige op niveau 4 of 5 en bent BIG geregistreerd. Dit is vereist om de functie te mogen uitoefenen.

Je verpleegtechnische handelingen zijn up to date. Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, en integer. Je heb een positieve instelling, zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je bent vaardig met de computer.

Je kunt zelfstandig werken, hebt een groot verantwoordelijksheidsgevoel en bent niet meer dan 28 uur werkzaam bij een andere werkgever.

Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden
Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal? Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur per week werk. In het arbeidscontract staat dat je minimaal 3 en maximaal 32 uur per week werkt. Je hoort van te voren wanneer er werk is en je bepaalt zelf hoeveel je wilt werken. Je kunt van te voren aan ons doorgeven op welke werkdagen en werktijden je beschikbaar bent, zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag.

Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer 020 - 4356260. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.