Persoonlijk begeleider A VGZ

Vacaturenummer: 
T342602
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 
Parkhof
1106TA  Amsterdam

De baan
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider die zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd in staat is met collega’s samen te werken in een klein en hecht team.

Als persoonlijk begeleider A heb je de regie over de zorg van diverse cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. Als persoonlijk begeleider A coach je het team op cliëntniveau. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma MWD of SPH en je hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied.
Je hebt kennis van autisme spectrum stoornissen en werken met cliënten met een matig verstandelijke beperking

Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Je staat met enthousiasme en humor in het werk; je pakt het begeleiden professioneel op en kan inventief omgaan met de diversiteit aan hulpvragen van onze cliëntengroep. Je bent in staat om teamgenoten te coachen in de uitvoering van de zorg. Je bent goed in het opbouwen van een band of samenwerkingsrelatie met cliënten Je bent in staat de uitgezette lijnen te bewaken en mede vorm te geven.

Mensen met matig verstandelijke beperking (MVB) hebben behoefte aan duidelijkheid, structuur, overzicht, goede invulling, humor en inlevingsvermogen. Geen dag is hetzelfde. Integriteit in het werken met deze mensen is essentieel.

Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren. Belangrijk is dat je in staat bent dit ook uit te dragen naar je collega’s. Je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt; kunt omgaan met agressie; consequent en toch ook flexibel zijn. Verder kun je zelfstandig werken.

De werkplek
Locatie Sleewijkstraat:

De Sleewijkstraat ligt aan de rand van Amsterdam Zuidoost, we hebben vier huizen op een rijtje in een rustige, groene buurt die we hebben opgedeeld in twee teams. Voor woning 38 zoeken wij een collega persoonlijk begeleider.

Deze groep bestaat uit 4 vrouwen en 1 man met een verschillende culturele achtergrond. Een aantal zijn bekend met een autisme spectrum stoornis. Dat maakt een prikkelarme groep belangrijk waar duidelijkheid, voorspelbaarheid en stabiliteit op de voorgrond staan. De cliënten hebben meestal dagbesteding op de doordeweekse dagen.

https://www.cordaan.nl/locatie/sleewijkstraat

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform schaal 45 CAO GHZ. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Annelies Ottenhof, T 06 52097631 of Roos Bhagwat, T 0623420801

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.