Persoonlijk begeleider in Nieuw Vredenburgh

Vacaturenummer: 
T289346
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Postjesweg
1057DZ  Amsterdam

De baan
Als persoonlijk begeleider op afdeling klavervier ben je verantwoordelijk voor het totale zorgproces met onder andere als doel dat de cliënt de eigen regie en zelfbeschikking van het leven behoud of verkrijgt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en bent de spil in het zorgproces van de cliënt. Je bent de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor cliënt, naasten en alle betrokken disciplines. Je bewaakt en evalueert de gezondheids- en welzijnssituatie van de cliënt voortdurend en zorgt dat de indicatie aansluit bij de behoefte van de cliënt. Daarnaast ben je een voorbeeld voor het team, coacht medewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg op de afdeling. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de gehele afdeling en bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten.

Jouw kwaliteiten
Je hebt minimaal een opleiding als verpleegkundige niveau 4 afgerond en bent BIG geregistreerd. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden zodat je op verschillende niveaus kunt communiceren. Je bent sociaal, proactief, flexibel en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken. Daarnaast ben je handig met de computer en vind je het leuk om het team te coachen, aan te sturen en te motiveren.

De werkplek
Nieuw Vredenburgh is een verzorgingshuis aan de rand van het Rembrandtpark in Amsterdam West. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in totaal 124 eenkamerappartementen en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid en welzijn voorop staan.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en zeer afwisselende baan voor 32 uur per week. Daarnaast komen ook doorgroei mogelijkheden en opleidingen aan bod. Voor deze functie gelden de arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in FWG 45.


Informatie & solliciteren
Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je
contact opnemen met Anne van der Wal M 0621153169 of Louise Winter M 0650429063.