Persoonlijk begeleider B Gehandicaptenzorg

Vacaturenummer: 
T324031
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 

De baan
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider B die zelfstandig kan werken, maar tegelijkertijd in staat is met collega’s samen te werken in een klein en hecht team.

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan conform de ondersteuningsvisie. Dit doe je in samenspraak met de persoonlijk begeleider A. Je stuurt zo nodig bij door middel van functionele aanwijzingen aan andere medewerkers. Je fungeert als aanspreekpunt voor de cliënten en hun netwerk; ten behoeve van een aantal cliënten leg je en onderhoud je contacten. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. In voorkomende gevallen heb je een achterwacht functie voor cliënten van een andere dan de eigen locatie. Tot slot ben je werkbegeleider voor leerlingen en stagiairs. 

Jouw kwaliteiten
Je bent in het bezit van een diploma SPW-4, MMZ-4 of vergelijkbaar en hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied. Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij de cliënt centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel. Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de cliënten vertalen naar concrete doelen. Je kunt zelfstandig binnen de kaders handelen. Verder ben je oplettend en resultaatgericht. 

De werkplek
Sloten C is een woonlocatie voor verblijf met behandeling en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. Verslavingsproblematiek en psychiatrische beelden komen regelmatig voor bij onze bewoners. Een van de units, het zuidblok, heeft de BOPZ-status. De andere unit, het noordblok, heeft deze status niet. Het totale team van medewerkers bestaat uit ongeveer 17 personen. We kennen de volgende functies: persoonlijk begeleider A, persoonlijk begeleider B en woonbegeleider.
We werken nauw samen met de GGZ in verband met de psychiatrische beelden die voorkomen en de daaruit voortvloeiende consequenties voor begeleiding.Aan de afdeling is een gedragsdeskundige verbonden en een arts verstandelijk gehandicapten.

In totaal wonen bij ons 22 bewoners min of meer zelfstandig. Zij worden daarbij geholpen door onze begeleiders. Een afwisselende en uitdagende baan!

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met mogelijk uitzicht op een vast dienstverband. Dit heeft te maken met een mogelijke verandering in de functie binnen het team. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met .Stephan Adriani teammanager a.i. T 06-15327314

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.