Persoonlijk begeleider

Vacaturenummer: 
T291214
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Remmersteinpark
2151 KE  Nieuw Vennep

De baan
Als persoonlijk begeleider bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je de regie over de zorg voor een aantal cliënten; voor hen ben jij de vaste contactpersoon. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt, en beoordeel je welke zorg wenselijk is. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van de zorg. Samen met je collega persoonlijk begeleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de gehele afdeling.

Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt en faciliteert deze medewerkers voor een succesvol en leerzaam traject.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een diploma verpleegkundige. Dit is vereist om de functie te mogen uitoefenen. Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met de doelgroep. We vinden het belangrijk dat je weet hoe je de teamleden kan stimuleren tot een goede samenwerking.
Je straalt enthousiasme en passie voor je vak uit en weet dit over te dragen op je collegae.

Je verleent zelfstandig zorg, ook in hectische situaties. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoeften van cliënten. Je beschikt over goede sociale vaardigheden waarbij je op verschillende niveaus kunt communiceren met cliënten en naasten, collega's en behandelaars. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent proactief en flexibel, kunt improviseren en neemt je verantwoordelijkheid.

Je bent betrokken en weet mensen te stimuleren en motiveren om zo een hoger doel te bereiken. Dit is jouw uitdaging. Je coacht afdelingmedewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden.

De werkplek
Je werkplek is in Nieuw Vennep, locatie In het Zomerpark. In het Zomerpark biedt zowel extramurale zorg als intramurale zorg.
Intramuraal bieden we geriatrische revalidatiezorg, somatische en psychogeriatrische zorg.

De afdeling waar je komt te werken, is een somatische afdeling. Op deze afdeling wonen 25 cliënten met een hoog complexe zorgvraag.
Het team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en gastvrouwen. Daarnaast werken er ook vrijwilligers mee op de huiskamers. Samen met de andere persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het primair proces op de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een half jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Fennandy Veltkamp, tel. 06 11348 355

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.