Helpende Flexbureau Intramuraal

Vacaturenummer: 
T68
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
De Ruyterkade
1013 AA  Amsterdam

De baan
Als gediplomeerd Helpende verleen je hulp bij de dagelijkse (ADL) verzorging en ondersteun je bij de dagactiviteiten van de cliënten. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je de cliënt bij de maaltijden, koffie en thee. Vanuit het Flexbureau werk je mee in een multidisciplinair team waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de uitvoering van de zorgplannen die opgesteld zijn binnen Cordaan. Je wordt ingezet op alle locaties van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Helpende niveau 2. Je bent klantvriendelijk, hebt een positieve werkhouding en je bent flexibel om te werken op verschillende locaties door de hele stad om daar een bijdrage te leveren aan het team. Je toont inlevingsvermogen en respect naar de cliënten. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je kunt zelfstandig werken.

Je bent niet meer dan 24 uur per week werkzaam bij een andere werkgever. Bij voorkeur ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar voor het Flexbureau. Je zal worden ingezet op locaties verspreid over geheel Amsterdam.

Je bent bij voorkeur beschikbaar voor alle diensten en in ieder geval beschikbaar in het weekend.

Je hebt minimaal 2 jaar recente werkervaring als gediplomeerd helpende.

Kandidaten uit Amsterdam hebben de voorkeur in verband met het werken van spoeddiensten.

Arbeidsvoorwaarden
Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal? Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van een afgesproken minimaal aantal uur per week werk. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Je hoort van te voren wanneer er werk is en je bepaalt zelf hoeveel je wilt werken. Je kunt van te voren aan ons doorgeven op welke werkdagen en werktijden je beschikbaar bent, zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag.

We bieden je een tijdelijk contract.Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het flexteam VV, 020 - 4356260. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.