GRZ Verpleegkundige Hof van Sloten

Vacaturenummer: 
T75842
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Louwesweg
1066 EC  Amsterdam

De baan
Als Verpleegkundige op een Geriatrische Revalidatie afdeling werk je in een multi - disciplinair team, welke gericht is op de zelfredzaamheid van de cliënt. Het doel van het verblijf op een GRZ afdeling is om uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen wonen.

Binnen de locatie Hof van Sloten zijn drie GRZ afdelingen welke zich richten op: orthopedie, CVA en overig.

Voor deze afdelingen zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan en in staat is om het team hierin verder te coachen.Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Verpleegkundige, minimaal op MBO niveau 4. Je bent BIG geregistreerd, je verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder ben je vaardig met de computer, klantgericht, zelfstandig en werkt graag in (multi disciplinair) teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat om het team op inhoud te coachen.Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor 12 maanden met uitzicht op verlenging. Je krijgt een contract voor maximaal 24 uur per week. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau.
Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bonny Verheijen 020 - 3462158.
Of solliciteer hier direct online. Wij ontvangen graag bij jouw cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.