flexibele verzorgende IG voor locatie het Zomerpark

Vacaturenummer: 
T291215
Functiegebied: 
Verpleging
Verzorging
Werklocatie adres: 
Remmersteinpark
2151 KE  Nieuw Vennep

De baan
Als Verzorgende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je werkt vanuit een vraaggerichte benadering. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden handelingen passend bij je functie. In contact met verwanten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten. Je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires van Cordaan.

Jouw kwaliteiten
Je bent in bezit van een diploma Ziekenverzorgende of Verzorgende IG (niveau 3). Je bent vaardig met de computer.

Je bent klantgericht, bent zelfstandig en werkt graag in teamverband. Je bent stressbestendig, tactvol, hulpvaardig, geduldig en integer. Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen waarbij de cliënten zich prettig voelen. Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden, maar kunt ook grenzen stellen. Je bent in staat bijdragen te leveren aan het zorgdossier en zorgplan. Je kunt je kennis en ervaring overdragen aan leerlingen en stagiaires.

De werkplek
Je werkplek wordt woonzorgcentrum In het Zomerpark. De vacature is op een somatische afdeling.

Je komt te werken in een team van verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en gastvrouwen. Er zijn ook regelmatig vrijwilligers die ons ondersteunen in de huiskamers. Op deze afdeling wonen 25 cliënten met een complexe somatische zorgvraag.
Wij vinden het belangrijk dat je goed kan samenwerken in een team en je enthousiasme in je werk kan uitdragen naar je collega's en de cliënten.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met teammanager Fennandy Veltkamp tel 06 11348 355

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.