Coördinerend Verpleegkundige

Vacaturenummer: 
T251628
Functiegebied: 
Verpleging
Werklocatie adres: 
Ottho Heldringstraat
1066 XT  Amsterdam

De baan
Kleinschalig wonen West bestaat uit 3 locaties met verschillende doelgroepen zoals somatiek, niet aangeboren hersenletsel, verstandelijke beperking in combinatie met psychogeriatrie. Deze 3 locaties liggen op fietsafstand van elkaar. Voor deze locaties zijn wij opzoek naar een verpleegkundige niveau-4. Als verpleegkundige bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je hebt de regie over de zorg voor een aantal cliënten; voor hen ben jij de vaste contactpersoon. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt, en beoordeel je welke zorg wenselijk is. Samenwerken en afstemmen met de formele- en informele netwerken rondom de cliënt doe je van nature. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van zorg op de afdeling.
Je bent betrokken en weet mensen te stimuleren en motiveren om zo een hoger doel te bereiken. Dit is jouw uitdaging. Je coacht de medewerkers op de inhoud van hun werkzaamheden. Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt en faciliteert deze medewerkers voor een succesvol en leerzaam traject.

Past dit helemaal bij je? Dan zijn we naar jou op zoek als nieuwe enthousiaste collega!

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een diploma verpleegkundige niveau-4. Dit is vereist om de functie te mogen uitoefenen.
Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met de bovengenoemde doelgroepen en kleinschalig wonen.
Op de 3 locaties voor kleinschalig wonen wordt er gewerkt met de visie Belevingsgerichte zorg. Bereidheid tot verdieping in de visie belevingsgerichte zorg en het volgen van scholing daarin wordt verwacht.
Je bent goed in staat om de hulpverlening te organiseren en regisseren.
Je beschikt over goede relationele-, communicatieve- (directe benadering) , schriftelijke vaardigheden en digitale vaardigheden.
Je bent zelfstandig, stressbestendig, relativerend, flexibel en inventief.

Je zorgt zelfstandig voor een waardevolle dag en goede zorg, ook in hectische situaties. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoeften van cliënten. Je beschikt over goede sociale vaardigheden waarbij je op verschillende niveaus kunt communiceren met cliënten en naasten, collega's en behandelaars. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent proactief en flexibel, kunt improviseren en neemt je verantwoordelijkheid.

De werkplek
Een van de 3 kleinschalig wonen locaties in Amsterdam West;

Gerrie Knetemannlaan 172

Saskia van Uijlenburgkade 170

Ottho Heldringstraat 13

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Lian Reijers 06-31662829. Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.