AVG/Arts relevante werkervaring

Vacaturenummer: 
T266773
Functiegebied: 
Verzorging
Werklocatie adres: 
  Amsterdam

De baan
Om ons artsenteam, bestaande uit 3 artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG) en een AIOS te versterken zoeken wij een AVG of een arts met relevante werkervaring. Werkervaring zoals in de ouderen zorg, verstandelijk gehandicapten en/of huisartsen geneeskunde is een pre.
Als arts bied je medische deskundigheid gericht op de specifieke gezondheidsproblemen van mensen met een verstandelijke beperking. De huisartsgeneeskundige zorg is overgedragen aan de huisarts met wie je regelmatig medisch beleid afstemt. Je werkt nauw samen met praktijkverpleegkundigen, doktersassistente en medisch secretaresse. Je bent verantwoordelijk voor het medische deel van het persoonlijk plan van de cliënt en je hebt directe afstemming met de gedragsdeskundige en paramedici. Je adviseert cliënten, verwanten, medewerkers en medisch specialisten die betrokken zijn bij de cliënt. Tevens bied je preventieve zorg volgens richtlijnen en Healthwatch programma’s.

Als arts houd je toezicht op de uitvoering van de wet- en regelgeving zoals de kwaliteitswet zorginstellingen, de wet BOPZ, de WGBO en adviseer je het management ten aanzien van het medisch beleid binnen de organisatie.

Jouw kwaliteiten
Je bent geregistreerd AVG, zult dit binnenkort worden of hebt ambitie om de AVG opleiding te doen. Je blijft op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je soepel kunt schakelen tussen de verschillende niveaus waarbinnen je manoeuvreert. Ook kun je goed in multidisciplinair verband samenwerken. Je ziet het als een uitdaging een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en aan de professionalisering van deze zorg. Je bent in bezit van rijbewijs en auto

De werkplek
Diverse doelgroepen vallen onder jouw expertise en je biedt zorg aan cliënten van zowel intramurale woonvoorzieningen als kinderdagcentra. Daarnaast zijn wij op dit moment bezig met het realiseren van een AVG polikliniek voor extramurale cliënten.

Arbeidsvoorwaarden
Cordaan kan een dienstverband aanbieden van 32-36 uur van de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband of op een opleidingsplek. Salaris en inschaling (afhankelijk van opleiding en werkervaring) zijn conform cao gehandicaptenzorg en functieniveau FWG 70. Je werkt binnen het team in een prettige sfeer samen met verschillende disciplines zoals gedragswetenschappers en paramedici.
Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Voor parkeren wordt een hulpverlenersparkeervergunning aangevraagd.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Laurent Jan van den Bogaard, Manager Behandeling VGZ, T (06) 22375398. Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Janneke Swinkels, AVG, T (06) 3166 2831.
Wanneer je interesse hebt in deze uitdagende functie, ontvangen wij graag je CV met uitgebreide motivatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld