Ambulant Begeleider VGZ/GGZ

Vacaturenummer: 
T303703
Functiegebied: 
Begeleiding
Verzorging
Overige
Werklocatie adres: 
Ijzerwerkerstraat
1033 RJ  Amsterdam

De baan
Als Ambulante Begeleider werk je in een stedelijk team en begeleid je zelfstandig wonende cliënten die niet volledig zelfredzaam zijn. Op wijkniveau werken we intensief samen in netwerken van professionele en informele partijen vanuit de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO).

Jouw kwaliteiten
We zoeken nieuwe collega's die de kwaliteit van de veranderde zorg met het huidige team verder vorm gaan geven !
Je hebt een HBO denk-en werkniveau. Je bent cliëntgericht en je werkt planmatig! Je hebt ruime ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en of mensen met psyiatrische problematiek. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken.

Je beschikt over de benodigde sensitiviteit. Je bent zó creatief dat je in de wijk er voor kan zorgen dat cliënten zich thuis voelen. Verder kan je goed presenteren en zit innovatie in je bloed. Dan willen we alleen nog dat je ook in een team kan samenwerken

De werkplek
We zijn werkzaam in de stad Amsterdam en in Diemen.

Wij gaan voor innovatieve en nieuwe vormen van zorg en participatie. We begeleiden cliënten vanuit individueel contact maar zijn ook op zoek naar nieuwe vormen van begeleiding

We zoeken nieuwe collega's die de kwaliteit van de veranderde zorg met het huidige team verder vorm gaan geven

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.

Informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joanne Sarker. T 0629627743 (bij geen gehoor graag sms met terugbelverzoek ivm de vacature)

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online!
Naast je sollicitatie online ontvangen wij graag een kort filmpj waarin je zelf introduceert en je motivatie kenbaar maakt in maximaal twee minuten (oid).
Dit filmpje kun je mailen naar begeleiding@cordaan.nl.
Let op, de selectie wordt gemaakt op basis van CV en ingestuurd filmpje, motivatiebrief is in deze procedure niet nodig.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.