Functies in de zorg

Verpleging

Verpleegkundige bij Cordaan: je vak is mensenwerk

Wil je als verpleegkundige je vak in alle facetten uitoefenen? En tegelijkertijd echt iets betekenen voor mensen? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

Bij ons heb je als verpleegkundige de keus uit veel verschillende vacatures, onder meer in de verpleging en verzorging, verstandelijk gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg of thuiszorg. Wat wij te bieden hebben is een mooie baan, midden tussen de Amsterdammers. Want Cordaan weet: verpleegkundige zorg is mensenwerk.

Verzorging

Verzorgende bij Cordaan: een professional met hart voor je cliënten

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Hou je van aanpakken en zelfstandigheid, en wil je meehelpen om onze cliënten een eigen leven te laten leiden? Dan biedt Cordaan je een functie waarin je je kan ontwikkelen!

Begeleiding

Begeleider bij Cordaan: de spil in de zorg voor je cliënten

Wil jij meehelpen om de cliënten van Cordaan zo veel mogelijk een eigen leven te laten leiden? En meer verdieping halen uit je werk in de zorg? Dan heeft Cordaan de perfecte baan voor jou!

Bij Cordaan kun je aan de slag in de functie van begeleider. Je kijkt hoe je cliënt het leven kan leiden dat hij zelf verkiest, welke zorg er nodig is en je vult aan waar je kunt. Zo ben jij de spil in de zorg voor je cliënt.

Thuiszorg

Cordaan Thuiszorg levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine zelfstandige teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Dit doen wij in alle wijken in Amsterdam. 

Opleidingen

Voor ons horen werken, leren, ontwikkelen en veranderen onlosmakelijk bij elkaar. Wij stimuleren medewerkers om zich te ontwikkelen en indien gewenst door te stromen naar andere functies of afdelingen. Wij ondersteunen deze veranderingen door het aanbieden van studiedagen, scholingsprogramma`s en/of leermogelijkheden op de werkplek.

Stages

Stage lopen bij Cordaan: Je opleiding in de praktijk