Verzorging

Verzorgende bij Cordaan: een professional met hart voor je cliënten

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Hou je van aanpakken en zelfstandigheid, en wil je meehelpen om onze cliënten een eigen leven te laten leiden? Dan biedt Cordaan je een functie waarin je je kan ontwikkelen!

Bij ons heb je veel mogelijkheden om je functie als verzorgende uit te voeren. We zijn een grote organisatie en bieden je veel ruimte in je werk. Om je te ontwikkelen, verder te groeien, maar ook waar het gaat om de keuze voor locaties of doelgroepen. Als verzorgende werk je zelfstandig binnen je eigen team. Zo kun je doen waar je goed in bent: ervoor zorgen dat je cliënten zo zelfstandig mogelijk blijven. Veilig, in een vertrouwde omgeving, waar jij de verantwoordelijke professional bent.

Als je in het bezit bent van een diploma verzorgende C of verzorgende IG ben je bij ons meer dan welkom. We hebben vacatures in de thuiszorg, in de Verpleging & Verzorging en in de gehandicaptenzorg. Als verzorgende C of wijkziekenverzorgende kun je zo aan de slag in de thuiszorg. Als verzorgende IG werk je intramuraal, in een van de vele instellingen van Cordaan.

Voor alle functies geldt dat je je kunt blijven ontwikkelen in je werk. Je kunt doorgroeien, bijvoorbeeld naar de functie van persoonlijk begeleider. Ook geeft Cordaan verzorgenden regelmatig de kans om een interne opleiding tot verpleegkundige te volgen.