Verpleging

Verpleegkundige bij Cordaan: je vak is mensenwerk

Wil je als verpleegkundige je vak in alle facetten uitoefenen? En tegelijkertijd echt iets betekenen voor mensen? Dan is Cordaan op zoek naar jou!

Bij ons heb je als verpleegkundige de keus uit veel verschillende vacatures, onder meer in de verpleging en verzorging, verstandelijk gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg of thuiszorg. Wat wij te bieden hebben is een mooie baan, midden tussen de Amsterdammers. Want Cordaan weet: verpleegkundige zorg is mensenwerk.

Voor jou betekent dat: zelfstandigheid, flexibiliteit, en veel mogelijkheden om je ontwikkelen. En voor je cliënten houdt het in, dat er een professional binnenkomt. Die meedenkt over hoe we de zorg nog beter kunnen aanpakken. Die betrokken is, bij het uitoefenen van dit prachtvak, en bij de mensen voor wie we het doen.

Vanzelfsprekend ben je BIG geregistreerd en beschik je over een diploma verpleegkundige op niveau 4 of 5. Samen met jou kijken we waar je het best tot je recht komt: in de thuiszorg, als wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk. Als verpleegkundige in de verpleging en verzorging, of bijvoorbeeld op een revalidatie- of palliatieve afdeling. Ook kun je tijdelijk bij ons aan de slag als verpleegkundige, bijvoorbeeld via ons interne flexbureau. In alle functies als verpleegkundige bij Cordaan ben je flexibel inzetbaar, werk je in teamverband, en vaak in wisselende diensten.

Je kunt op ons rekenen waar het gaat om een prettige werkomgeving, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kennisverbreding. Je krijgt tijd en ruimte om voldoende aandacht aan je cliënten te geven, maar ook om te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Zodat jij kunt doen waarvoor je in dit vak zit: het verschil maken voor een ander!

En ben je als verpleegkundige toe aan een verdieping van je carrière, denk dan ook aan de functie persoonlijk begeleider! Als persoonlijk begeleider bij Cordaan heb je de regie over de zorg van diverse cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van zorg. Meer weten?