Opleidingen

Voor ons horen werken, leren, ontwikkelen en veranderen onlosmakelijk bij elkaar. Wij stimuleren medewerkers om zich te ontwikkelen en indien gewenst door te stromen naar andere functies of afdelingen. Wij ondersteunen deze veranderingen door het aanbieden van studiedagen, scholingsprogramma`s en/of leermogelijkheden op de werkplek.

Opleidingsmogelijkheden

Wij zijn erkend als een bedrijf met opleidingsmogelijkheden en hebben leer- en -werkplekken voor studenten, leerlingen of stagiaires van de beroepsopleidingen met niveau 3 en 4. Ook zijn er mogelijkheden voor studenten met een wetenschappelijke opleiding.

Tijdens jouw opleiding binnen Cordaan kun je te maken krijgen met verschillende soorten van verzorging, begeleiding en behandeling. Uitgangspunt voor ons handelen is de visie: van mens tot mens. Dit houdt in dat we uitgaan van de individuele behoeftes van mensen. Deze aanpak kent drie kernpunten: gelijkwaardigheid, aanvullende zorg bieden wanneer nodig en professionaliteit.

Tijdens jouw opleiding krijg je intensieve begeleiding, zodat je jouw kwaliteiten goed kunt ontwikkelen. Kies je voor een beroepsopleiding met de combinatie van werken en leren, dan ontvang je salaris en worden de opleidingskosten vergoed. Welke opleidingen bieden we?

Wij hebben stage- en leerplekken voor leerlingen van de beroepsopleidingen in de sectoren welzijn, gezondheidszorg, dienstverlening, administratief en ICT. Leerlingen van de beroepsopleidingen kunnen de volledige of de verkorte opleidingstrajecten volgen.

Voor de volgende opleidingen zijn er regelmatig betaalde of onbetaalde opleidingsplaatsen:

  • Verzorgende
  • Maatschappelijke Zorg; uitstroom GHZ en uitstroom ouderen
  • Specialist Ouderengeneeskunde