Begeleiding

Begeleider bij Cordaan: de spil in de zorg voor je cliënten

Wil jij meehelpen om de cliënten van Cordaan zo veel mogelijk een eigen leven te laten leiden? En meer verdieping halen uit je werk in de zorg? Dan heeft Cordaan de perfecte baan voor jou!

Bij Cordaan kun je aan de slag in de functie van begeleider. Je kijkt hoe je cliënt het leven kan leiden dat hij zelf verkiest, welke zorg er nodig is en je vult aan waar je kunt. Zo ben jij de spil in de zorg voor je cliënt.

Cordaan zoekt begeleiders in de geestelijke gezondheidszorg, in de verpleging en verzorging, in jeugd- of gehandicaptenzorg. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als assistent begeleider in de verstandelijke gehandicaptenzorg, waar je cliënten ondersteunt in het dagelijkse leven. Als woonbegeleider kun je bijvoorbeeld terecht in de geestelijke gezondheidszorg. Als persoonlijk begeleider ben je de vaste contactpersoon van een aantal cliënten, stel je voor hen het zorgplan op en draag je zorg voor de uitvoering ervan.

Voor al deze functies geldt dat je een diploma in de zorg (minimaal niveau 3) nodig hebt. Cordaan zoekt samen met jou naar de functie die past bij je opleidingsniveau. En natuurlijk helpen we je om je verder te ontwikkelen.